Edukativna radionica brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija

Objavio Dragica u Događanja · 18/5/2021 11:05:00
KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM

Zadnja u nizu edukativnih radionica koje je za 2021. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske održat će se u četvrtak, 20. svibnja u 16.30 sati u prizemlju poslovnog tornja Chromos (Ulica grada Vukovara 271).
Radionicu Brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija vodit će Branka Kožuh, dipl. ing. i Tatjana Novak, dipl. ing., prema modelu inovativnosti, kreativnosti i inspiracije pojavom i djelima Nikole Tesle koja je usmjerena na upoznavanje polaznika s tekstilnim dizajnom i mogućnostima apliciranja boja na tekstilne materijale.
Cilj je kroz radionicu poticati osobni i fizički dodir s tekstilom te tehnikama sitotiska i uporabe fosforescentnih boja, originalno stvoriti vlastitu kreaciju. U sklopu radionice sudjelovati će mladi i zainteresirani koji žele pokazati svoju kreativnost i umjetnost kao i znatiželju.
Svim zainteresiranima omogućujemo besplatno predavanje i sudjelovanje na radionici. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.
Ulaz za sve zainteresirane je besplatan. Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail-ove: predsjednica@unt-genius.hr i ured@unt-genius.hr.
Molimo za pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.
Za više informacija kontaktirati: 091 2022 449; 091 455 1226.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni