Predavanje „Život i smrt jedne ideje“ 19.travnja u dvorani HZTK-e - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Predavanje „Život i smrt jedne ideje“ 19.travnja u dvorani HZTK-e

Objavio Dragica u Događanja · 12/4/2018 11:52:00
U okviru ciklusa predavanja „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ u četvrtak 19. travnja ove godine u velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture (Dalmatinska 12, Zagreb) održat će se predavanje Silvije Popović, svjetski poznatog i priznatog mentora za osobni i poslovni razvoj.
Koliko puta ste imali neku sjajnu Ideju, no niste sigurni da ste bas Vi ta osoba koja treba sprovesti ideju u djelo?
A koliko ste puta imali sjajnu Ideju i nakon nekog vremena pročitali u novinama, vidjeli na televiziji da ju je netko drugi ostvario, na ta i slična pitanja moći ćete čuti na predavanjima Silvije Popović, a to su neka od pitanja o kojima će na predavanju biti riječi.

Silvija Popović je mentor za osobni i poslovni razvoj, internacionalni speaker koja pomaže pojedincima iz čitavog svijeta savjetujući ih kako da ostvare svoj puni potencijal u privatnom i poslovnom sektoru. Danas na svojim predavanjima Silvija okuplja lica diljem svijeta iz javnog života, glumce, pjevače, umjetnike, poslovne ljude, obične ljude koji poput nje streme nečem većem. Uskoro pokreće prvu internacionalnu biznis mrežu kojom će njena tvrtka obuhvatiti mnoge poslovne ljude iz EU i SAD.
Motivirana životom i djelom Nikole Tesle prenijeti ce znanje, iskustvo i praktične savjete kako se Ideje rađaju te kako nažalost Ideje svakodnevno umiru.
Predavanje organiziraju Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost i Udruga inovatora Hrvatske u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture.
Predavanje je otvoreno za javnost i besplatno za sudjelovanje.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni