Održana edukativna kreativna radionica Brze dizajnerske interpretacije - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Održana edukativna kreativna radionica Brze dizajnerske interpretacije

Objavio Dragica u Događanja · 7/6/2023 10:28:00
Želimo zahvaliti svim učenicima na sudjelovanju na našoj radionici Brze dizajnerske interpretacije koja se održala 06.06. 2023. u prostorijama Hrvatske zajednice inovatora. Udruge Nikola Tesla - Genij za budućnost i Hrvatska zajednica inovatora udružile su snage kako bismo vam pružili radionicu temeljenu na modelu kreativnosti i inspiracije izumima Nikole Tesle.
Na početku radionice, naša inspirativna predavačica Branka Kožuh, dipl. ing., održala je informativno predavanje o izumima Nikole Tesle. Potom nam je, kolegica Marija Čališ, ing., pružila uvid u mogućnosti izrade modnih dodataka od kože i podijelila svoje znanje o ukrašavanju pomoću specijalnih bojila.
Od Teslinog transformatora, preko povijesti avangarde i mode – sve je to inspiracija za stvaranje nakita od kože i žice. Radionica je bila više nego uspješna!
Cilj radionice bio je upoznati učenike s kožom kao jedinstvenim materijalom za izradu modnih dodataka te im pružiti uvid u različite načine njihovog ukrašavanja. Sudionici su bili izvanredni u svojim kreativnim procesima, a rezultati su bili originalni i kreativni.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni