Edukativna radionica „ Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „ Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“

Objavio Dragica u Događanja · 18/2/2019 10:27:00
Tema radionice: „Raznolikost tima kao temelj inovacija“
Voditelj radionice: Vinko Lešić

U organizaciji Udruge Nikola Tesla - Genij za budućnost i u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i Udrugom inovatora Hrvatske nastavljamo s ciklusom kreativnih i edukativnih radionica i predavanja „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“. 

Druga radionica je radionica Vinka Lešića, docenta na Zavodu za automatiku i računalno inženjerstvo u području obnovljivih izvora energije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, pod nazivom: „Raznolikost tima kao temelj inovacija“, radionica će se održati 19. veljače 2019. u Velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12, Zagreb, s početkom u 17.00h.

Tema će kroz stvarne primjere približiti sudionicima veliku snagu dobne i strukovne raznolikosti članova tima u kreiranju inovacija. Radionica se sastoji od faze upoznavanja i faze zajedničke razrade ideje te kreiranja vizije za uobličenje u tehničku inovaciju kroz projekt, proizvod ili start-up usmjerene prema stvarnim otvorenim pozivima i natječajima. Radionica je namijenjena sudionicima različite dobi i struke, a provodit će se kao timski rad i usmjerena razmjena ideja („brainstorming“) uz usvajanje stručnih i kreativnih znanja. 

Ulaz za sve zainteresirane je besplatan.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni