Nominirani kandidati iz kviza znanja o Nikoli Tesli za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2018.“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Nominirani kandidati iz kviza znanja o Nikoli Tesli za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2018.“

Objavio Dragica u Događanja · 5/4/2018 12:21:00
Stručni ocjenjivački sud ocijenio je radove finalista koji su 4. travnja pristupili Kvizu iz općeg znanja o Nikoli Tesli.

Nominirani kandidati su Tomislav Pavičić s Fakulteta elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu, Tea Tesla s Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Ivan Pražetina iz I. tehničke škole Tesla iz Zagreba.

Desetoro finalista pristupilo je finalnom testiranju 4. travnja ove godine u 17 sati na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, nakon čega su troje najuspješnijih , sa najviše osvojenih bodova, nominirani za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2018.“. Ona će ove godine već tradicionalno biti dodijeljena pobjedniku prigodom održavanja manifestacije Tesla&friends, trodnevnog obilježavanja Dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacija u organizaciji Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost. Svečana dodjela nagrada održat će se 10. srpnja u Hotelu Esplanade u Zagrebu.

Čestitke svim nominiranim kandidatima , a ostalim sudionicima više uspjeha sljedeće godine.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni