Održana edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“-Silvije Popović - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Održana edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“-Silvije Popović

Objavio Dragica u Događanja · 21/4/2018 09:19:00
Predavanje „Život i smrt jedne ideje“ 19. travnja 2018.

U okviru ciklusa predavanja „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ u četvrtak 19. travnja 2018. održano je predavanje „Život i smrt jedne ideje“. Predavanje je održala Silvija Popović, svjetski poznati i priznati mentor za osobni i poslovni razvoj internacionalni speaker koja pomaže pojedincima iz čitavog svijeta savjetujući ih kako da ostvare svoj puni potencijal u privatnom i poslovnom sektoru.
Motivaciju u radu pronašla je u životnom putu i djelima Nikole Tesle. Velika želja da uspije u životu i da pomaže drugima naučila ju je samopoštovanju, spoznavanju same sebe, kako riješiti neki osobni ili poslovni uspjeh.
Prenijela je praktične savjete kako se ideje rađaju te kako nažalost i svakodnevno umiru. Ideje nastaju u različitim situacijama i ne treba ih čuvati samo za sebe. Ideje treba dijeliti među istomišljenicima i širiti krugove podrške. I uvijek moramo preuzeti odgovornost. Ideje nestaju ograničenim vjerovanjima i stavovima, strahom od neuspjeha, mišljenja okoline,strah od promjena,uspjeha, rasta,odbacivanja. Oslobađanjem svih strahova stvaramo put do cilja. Kako se osloboditi strahova,kako biti uspješan i pozitivan Silvija nam je preporučila neke tehnike i literaturu za čitanje.
Predavanje je poslušalo 30-ta poredstavnika škola, dječjih vrtića, zadruga i pojedinaca.
Predavanje organiziraju Udruga inovatora Hrvatske i Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni