05/2022 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Održana edukativna radionica "Samomotivacija i tehnike upravljanja vremenom"

Objavio Dragica u Događanja · 25/5/2022 11:11:00
Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca – inspirirani Nikolom Teslom

Održana je zadnja u nizu edukativnih radionica ove godine u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora, pod vodstvom Anite Brajković Skoko, certificirane poduzetničke Stručne savjetnice. Tema radionice je bila "Samomotivacija i tehnike upravljanja vremenom".
Gospođa Skoko je u uvodnom predavanju uvela nas o važnosti osobnog uspjeha i planiranom vremenu, te prezentirala uspješne tehnike upravljanja vremenom.
„Najveća imovina koju imamo je vlastiti um“, rekla je gospođa Brajković Skoko.
Postoje različite tehnike upravljanja vremenom, a među najpopularnijima su tehnike: S.M.A.R.T ciljevi, One thing tehnika, bullet journal i tehnika dječjeg vrtića.

S.M.A.R.T ciljevi su savršeni za one koji imaju ideju i žele ju razraditi tako da ona bude određena, mjerljiva, dostižna, realna, a prije svega vremenski određena.
One thing tehnika je za one koji se vole koncentrirati samo na jednu stvar o kojoj žele istraživati, dok je vođenje dnevnika ili „bullet journal“ za sve one kreativne koji vole razrađivati svoje ideje na papiru. Tehnika dječjeg vrtića je za one koji vole da im dan ima točno određeni raspored.

No, bez obzira na tehniku upravljanja vremenom, važna je volja za promjenom. Samo rijetki pojedinci u povijesti čovječanstva, a jedan od njih je bio i Nikola Tesla, imali su volju da ostave trag, istaknula je predavačica.
Događaj, koji se održao u prostorima Hrvatske zajednice inovatora, okupio je mnoge zainteresirane u želji da saznaju o što boljem i uspješnijim upravljanjem vremenom. Ovakve vještine uvijek dobro dođu u privatnom i profesionalnom životu.
EDUKATIVNA RADIONICA „Samomotivacija i tehnike upravljanja vremenom“

Objavio Dragica u Događanja · 9/5/2022 09:59:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni